Køb sjove og søde wallstickers med citater til væggen billigt hos DitPrint. Vi har citater til enhver smag – lige fra livsbekræftende citater, til enkle citater, og humoristiske citater, der er lige til at sætte op som wallstickers på din væg. Vi leverer hurtigt dine søde stickers til døren, men du kan også selv afhente i Herlufmagle.

Stickers

Kaffe citat

kr.129,00kr.249,00 inkl. moms
kr.129,00kr.249,00 inkl. moms

Stickers

Livets Træ

kr.149,00kr.329,00 inkl. moms

Stickers

A dreamer

kr.109,00kr.239,00 inkl. moms
kr.129,00kr.249,00 inkl. moms
kr.129,00kr.249,00 inkl. moms

Stickers

Moe West Citat

kr.129,00kr.249,00 inkl. moms
kr.129,00kr.249,00 inkl. moms
kr.129,00kr.249,00 inkl. moms


Vores Stickers

Vi har et lækkert udvalg af stickers til dit hjem. Både postkasse stickers, wallstickers, trappestickers og citat stickers. Vi har sat de bedste grafikere på sagen for at designe og tegne de flotteste stickers og wallstickers til dig. Vi har forsøgt at gøre det tydeligt under hvert design, hvem der har tegnet stickeren. Vi gør vores bedste for at have wallstickers til enhver smag, og vi håber, at i vil finde flere fede og sjove stickers, i bare må eje. Vores stickers er af høj kvalitet printet på folie, der er nem og lige til at montere på væggen, trappen eller postkassen. Vi printer selv al folien i butikken for at sikre kvaliteten. Vores wallstickers kan generelt monteres på de fleste overflader, så længe man følger instrukserne fra vores guide om montering. Vores stickers kan nemt fjernes igen uden at have indvirkning på væggen. 

Vi laver også folie tryk på tøj og tasker. Se mere her
 
Wallstickers er en nymoderne og unik måde at udsmykke sit hjem på, og er et perfekt alternativ til malerier og plakater. De kan være fantastiske, hvis man ønsker noget anderledes på væggen end en plakat. Derudover kan de bruges til hårde hvidevarer, postkassen, døren, vinduer, trapper, biler og gulve, hvilket gør dem helt perfekte til personliggørelse af genstande eller hjemmet. 
 
De bliver printet på folie, da det giver printet en bedre holdbarhed. Folien gør det også muligt at printe flere detaljer end andre materialer. Det gør også stickeren betydelig mere fleksibel og slidstærk. Vi printer stickers ud på folien på en maskine, der også kan skære det ud. Derefter fjerner vi manuelt det overskydende folie, så den er klar til montering. Herefter sikrer vi samtidig, at printet er blevet godt inden vi sender det afsted. 
Hvis du er i tvivl om hvordan du skal sætte din nye wallsticker op, så følg vores korte guide her. Hvis du har købt et større motiv, så anbefaler vi, at du får en til at hjælpe dig. Folien er klistret på den flade, der skal på væggen eller den overflade, du vil montere det på. Derfor kan det være besværligt at montere et større motiv selv og nemmere gå galt. Men hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os.