Folie til biler, vinduer eller skilte – vi kan klare det meste. Vi monterer også folien for dig, hvis du har brug for det. Vi specialiserer os i foliering til biler og skilte, og vi tilbyder kvalitet til billige priser. Vi laver også sandwichplader i både standard mål og special mål. Så skriv eller ring til os i dag og hør om de mange muligheder eller find produktet her på vores side.

Folie til biler

Vi kan lave folien til din bil – både simple typer, der bare skal oplyse om firma navn og cvr nummer eller en lille tekst, til reklame over hele bilen. Vi printer folien og monterer den direkte på din bil. Når du bestiller din folie til bilen hos os, vil vi sende dig en fil, hvor du kan se, hvordan det vil se ud med netop din bil model før vi printer og monterer.

Folie til butiksvinduer eller almindelige vinduer

Har du brug for folie til dit butiksvindue? Så skriv til os i dag og husk at vedhæfte filen med det billede eller tryk, du vil have i folie til dit vindue. Så vender vi tilbage med en tidsramme og en pris, du kan forholde dig til.

Udlejningstavler

Har du brug for midlertidige skilte? Så kan du bestille udlejningstavler hos os med specifikke mål, farve på folien og skriften. Se mere her.

Fra: kr.149,00 inkl. moms
kr.330,00 inkl. moms
kr.300,00 inkl. moms
Fra: kr.200,00 inkl. moms

Skilte og tavler

Sandwichplade

Fra: kr.1.400,00 inkl. moms
kr.50,00 inkl. moms
kr.50,00 inkl. moms
kr.250,00 inkl. moms