beklædning med brodering

Se vores lækre polo t-shirts, der kan broderes på med dit navn, logo eller dine medarbejderes navne.

Vi broderer på næsten alle former for tekstil, så har du et særlig ønske, kan du altid kontakte os for at høre nærmere.

tryk her

HAgesmæk

Få broderet navnet på dit barns hagesmæk, så det er nemt at finde den eller dem igen, eller få skrevet en sød lille hilsen på.

Den virker både som en super fin lille ekstra detalje til dit barns fine outfit, eller som en personlig gave til den der har alt.

se mere her

udvalgte produkter

Fra DKK143,20 Ekskl. Moms
Fra DKK183,20 Ekskl. Moms
Fra DKK159,20 Ekskl. Moms
Fra DKK119,20 Ekskl. Moms
Fra DKK191,20 Ekskl. Moms
Fra DKK239,20 Ekskl. Moms

Brodering

Forklæde

Fra DKK95,20 Ekskl. Moms

Brodering

Bamse broderet

Fra DKK120,00 Ekskl. Moms
DKK119,20 Ekskl. Moms
Fra DKK79,20 Ekskl. Moms

Gaveartikler

Fødselshåndklæde

Fra DKK143,20 Ekskl. Moms
DKK318,40 Ekskl. Moms
Vis alle broderings produkter

Brodering af beklædning, bamser, håndklæder og meget mere

Broderi er en fantastisk måde at lave en personlig gave eller at få skrevet sit navn på sine ting, så de ikke bliver væk igen. Vi broderer på tøj, tasker, bamser, arbejdstøj, bukser, trøjer, hagesmæk, håndklæder, dåbskjoler, kasketter og meget mere. Vores maskine kan klare det meste, så hvis du ikke finder det produkt, du søger - så skriv til os eller tag forbi vores butik i Herlufmagle. Se vores åbningstider her.

Få broderet dit firmas logo på tasker, kasketter eller arbejdstøj til billige priser uden at gå ned på kvalitet. Du kan vælge mellem både skrifttype, farve og placering af brodering. Så få din brodering i gang allerede i dag. Vi tilbyder både brodering på vores egne produkter, men også på dine produkter.

Broderingtøj og arbejdstøj

Vi broderer på al slags arbejdstøj både, hvis du selv kommer med tøjet eller hvis du vælger nogle af vores produkter. Det kunne for eksempel være Maskot Arbejdstøj, der er af høj kvalitet. Her vil en brodering være rigtig flot og give et professionelt look til jeres virksomhed. Det kunne være firmaets logo eller navnene på dine medarbejdere.

Vi broderer også på håndklæder. Det kunne også være, at i gerne ville have broderet på jeres bryllupshåndklæder eller Fødselshåndklæde. Det kan være praktisk at have broderet navnet på sit barns håndklæde, så det ikke så nemt bliver væk i omklædningsrummet med alle de andres håndklæder.

Se vores øvrige produkter her

Mangler du også merchandise til din virksomhed? Eller mangler du måske noget arbejdstøj? Så tilbyder vi også dette og meget mere.

mangler du inspiration?

Så gå ind og se nogle af de produkter, vi allerede har lavet til tilfredse kunder her og lad dig inspirere.