kæmpe udvalg af

Har du allerede et login?

så tryk her

Arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj fra Mascot

Vi forhandler arbejdstøj fra Mascot® – besøg vores flotte showroom, hvor både du og dine medarbejdere kan prøve tøjet og finde størrelserne. Mascot® leverer et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko i meget høj kvalitet. Arbejdstøjet henvender sig til de professionelle håndværkere og folk, der arbejder indenfor transport og industri. Med det rigtige fodtøj og beklædning, vil du føle dig bedre tilpas og arbejde mere effektivt. Kvalitet er meget vigtigt for Mascot®, og derfor er de en af de største leverandører af arbejdstøj og sikkerhedssko. De har både fokus på kvaliteten, men også komfort, pasform og design. Derfor er tøjet lavet til at blive slidt og samtidig beskytte dig og dine medarbejdere bedst muligt, når i er ude i marken og arbejde.

 

 

spar både tid og penge

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er altså god nok.

Hvis du vælger en løsning med arbejdstøj fra os, så sørger vi selvfølgelig først og fremmest for at lave et godt tilbud til dig, men vi kan samtidig også hjælpe dig med at bringe nogle af dine udgiftsposter ned.

Et typisk scenarie som vi ser, er at mange virksomheder har en fast leverandør hvor at de ansatte kører hen og bestiller deres arbejdstøj. Det tilbyder vi naturligvis også hos Dit Print. Men vi vil våge den påstand, at med en af vores smarte løsninger så kan du spare administrationstimer og brændstof. Se bare vores smart store løsning.

Med Smart Store løsningen bliver du oprettet i vores system, hvor at du helt selv bestemmer hvor meget arbejdstøj dine ansatte må bestille og hvilke typer af arbejdstøj som de må bestille. Vi kan ligeledes sørge for at du først skal godkende bestillingen inden at den går igennem, når vi så har modtaget din bestilling sætter vi dit logo på og kontakter dig når det er klart til at blive afhentet eller sendt.
Du har samtidig mulighed for at få lagt nogle faste produkter ind i løsningen, så du og dine ansatte kan bestille visitkort, flyers, eller bilfolie med i samme ordre.

Dine ansatte bruger derfor ikke deres tid på bestille tøj i butikken, og skal ikke bruge ekstra tid hvis nu at butikken ikke har varen på lager. De får blot en besked om at deres arbejdstøj er klar, og kan afhente det enten hos os, eller på din firmaadresse hvis du ønsker vi skal sende hertil i stedet.

På den måde sparer du dyrebar tid på administration, kørsel og tidsforbrug, men bevarer overblikket over udgifterne hurtigt og nemt. Så kan du bruge den vundne tid på dine kunder, og være et skridt foran dine konkurrenter.