vælg mellem t-shirts og hættetrøjer

Køb hættetrøjer, sweatshirts og t-shirts med tryk på. Vi laver tryk på både t-shirts og hættetrøjer – og du kan selv designe dem i vores design selv program, når du trykker ind på produktet. Så køb fede t-shirts i høj kvalitet fra ID med dit eget tryk på eller overrask en, du holder af med en fed sweater, der har navn eller kaldenavn på. Så klik ind på det produkt, du vil have og vælg farve, skrift eller upload selv et billede, der skal på.

Få dit eget tryk eller print på dit tøj – vi laver også print på det, du har liggende. Ring til os og hør mere eller tag forbi vores fysiske butik.

Vælg mellem vores produkter herunder.

onlk
kr.349,00 inkl. moms
kr.249,00 inkl. moms
kr.399,00 inkl. moms
kr.249,00 inkl. moms

Beklædning

Arbejdsvest

kr.149,00 inkl. moms

Arbejdsveste

Vi laver også tryk på arbejdsveste i både fluorescerende gul og orange. Bestil dem i den farve, der passer til jeres virksomhed. Arbejdsveste kan bruges både udendørs og indendørs. Arbejdsvesten er et godt alternativ til en arbejdsjakke, da den også holder kroppen varm samtidig med at give dine arme frihed til at gøre arbejdet. 

Den fluorescerende farve får dig helt sikkert til at lyse op i mørket, så den er derfor rigtig god til arbejde ved trafikerede områder, hvor der stilles krav til sikkerheden.

se mere her

vidste du?

Du kan få lavet din egen mulepose med tryk, hvis du fx er lidt træt af at købe plastikposer, når du handler; så er muleposen lige løsningen til dig. Det kan også være en optimal benyttelse af markedsføring af dit brand, når du leverer dit produkt. Det er både bæredygtigt og smart med fede poser af stof, der holder.

start nu
bomuldspose hvid 1

T-shirts med tryk

Køb t-shirts med tryk hos os. Vi leverer kvalitet både i stoffet og printet på trøjen. Design selv din t-shirt med skrift, en sød lille figur eller et logo. Du kan få lavet sjove t-shirts til polterabend eller Danmark-T-shirts for jeres ynglings team. Du bestemmer helt selv, hvordan t-shirt printet skal se ud med vores design selv program. Her kan du lave din egen t-shirt med tekst, billede eller illustrationer, som vi allerede har flere søde skabeloner af i programmet. Vi trykker og sender det til dig indenfor 2-3 hverdage – nemt og enkelt at få tryk på t-shirts.

Hættetrøjer og sweatshirts med tryk

Køb din sweater eller hættetrøje med tryk hos os. Få lavet en speciel swaetshirt, der får jeres personlige præg med logoet fra datterens favorit band eller ynglings serie fra Netflix. Brug vores design selv program, hvor i kan lave jeres eget tryk på hættetrøjer og sweatshirts. Vælg selv om i vil have lynlås eller hætte på. Vi sikrer dig god kvalitet og tryk på tøjet, hvor i får lige det, i gerne vil have uden uventede gebyrer.

Arbejdsvest med tryk

Vi kan levere arbejdsveste med tryk til dig og dine medarbejdere, så i bliver mere synlige på arbejdet. Arbejdsvesten er perfekt til både indendørs og udendørs arbejde, så der er pludselig ingen undskyldning for at glemme den!

Se vores øvrige produkter her

Mangler du også merchandise til din virksomhed? Eller mangler du måske noget arbejdstøj? Så tilbyder vi også dette og meget mere.