VORES HISTORIE

Dit Print 

Hvordan startede vi?

Selve ideen til Dit Print opstod, som så mange andre ideer fra en tanke om, at en eksisterende service måtte kunne gøres bedre. Hovedfirmaet Skinner Aps havde oplevet flere komplikationer, når der skulle bestilles skilte til jernbanen. Det var både, når der skulle leveres og produceres. 

Derfor gik vi i gang med opgaven, og ringede til nogle af de største skiltefabrikanter i Danmark for at høre nærmere om priser og leveringstider, og det var nok lige præcis på det tidspunkt, at vi tabte tråden. Priserne var rimelige, men leveringstiden var alt for høj; de var over 3 uger om leveringen af 20-30 skilte. Det måtte der kunne gøres noget ved, og det gjorde vi så. Vi tilbyder derfor hurtigere levering, komplette løsninger og bedre service. 

Konceptet blev til

Fra en simpel idé 

Efter forskrækkelsen, besluttede René Juel Pedersen, der til dagligt driver Skinner Aps, at tage sagen i egen hånd. Han fik kontakt til en virksomhed, som specialiserer sig i skilte til butiks facader, og foliering af biler. Til al held, ønskede ejeren af denne virksomhed at sælge, da han havde fået travlt i sin anden virksomhed, og derfor havde svært ved at passe begge dele. Derfor gik der ikke lang tid før, at købsaftalen var underskrevet og maskinerne blevet flyttet til den store lagerhal i Herlufmagle, som i dag fungerer som showroom og butik.

Men René vidste også, at det ikke var nok bare at have udstyret. Man skal også vide, hvordan man bruger det, og der kom den første ansatte i Dit Print ind i billedet. Jasper havde tidligere arbejdet hos et andet skiltefirma, men søgte nye udfordringer, og tog med glæde den nye udfordring op. Den dag i dag er det blevet til et rigtig godt samarbejde med kompetencer, som vi ikke kunne have været foruden.

Navnefabrikken

Blev en del af Dit Print

Siden Dit Print startede med at levere skilte, så har vi vokset os større, og fået frisk energi til at udvide konceptet. Derfor var det idealt, da Christina som drev Navnefabrikken førhen, ønskede at sælge.

Christina havde en butik beliggende i Haslev, hvor hun tilbød en bred palette af produkter til privat- og erhvervskunder. Hun forhandlede blandt andet tryk på t-shirts, brodering af tøj, håndklæder, penalhuse, og meget mere.

Efter et par møder med Christina stod det klart, at Dit Print skulle drive konceptet videre – Hvilket, vi har gjort. Og netop derfor kan vi hos Dit Print, den dag i dag, tilbyde en bred palette af produkter, uanset om det er skilte, reklameartikler, markedsføringsartikler, eller bare et par sokker med dit navn på. 

Så med det sagt, vil vi kun sige: Velkommen til Dit Print – Hvad kan vi gøre for dig?

VI TILbyder derfor

MØD TEAMET I HERLUFMAGLE


René juel pedersen
indehaver

phoneicon +45 77 777 666

mailting  Rene@ditprint.dk


payam kamiab
salg & kundeservice

phoneicon +45 40 757 666

mailting payam@ditprint.dk


Casper Pedersen
web & marketing

phoneicon +45 31 207 778

mailting casper@ditprint.dk

Rosbjergvej 4

4160 Herlufmagle