Vores normale fragtgebyr starter på 50,- DKK for Erhverv og PakkeShop, og 60,- DKK for privatomdeling. Bestiller du tungere produkter, kan der blive pålagt et større gebyr for at kunne levere det. Hvis du vælger at afhente det i vores butik, er det naturligvis gratis.

Du kan både vælge at få leveret til din virksomhed, privat eller til en PakkeShop. Derudover tilbyder vi også at komme ud til dig, hvis det drejer sig om montering af for eksempel  folie på butiksvinduer eller biler, men du kan også komme forbi vores butik i Herlufmagle og få en lille snak med os eller få monteret folie på din bil. 

Ja, det kan du! Så har du mulighed for selv at afhente i Herlufmagle, kan du bare vælge “afhentning i butik”, når du tjekker ud ved betaling. Så sparer du også levering – og i de fleste tilfælde kan du hente samme dag, som du bestiller hos os, selvfølgelig medmindre det er en stor ordre med over 50 tryksager, der skal ordnes. 

Det afhænger selvfølgelig af, hvilke produkter, du har bestilt og hvor stort et parti. Enkelte varer uden tryk og standard skilte (dem, vi allerede har på vores shop under kategorien “skilte”) bliver sendt den første hverdag mellem 8-14 efter, du har modtaget ordrebekræftelsen. Hvis du har bestilt et større parti af tryk, kan det godt tage 1-3 hverdage at få trykket dem, men du vil naturligvis modtage en bekræftelse og et tracking nummer, så snart din ordre er afsendt fra os. Du kan også altid ringe ind til os og høre, hvor lang tid det vil tage, hvis du har en større ordre, der skal bruges hurtigt – vi kan klare det hele! 

Hvis der skulle være sket en fejl, så kontakt os hurtigst muligt! Det kan du gøre i bunden af denne side eller sende en mail direkte til kontakt@ditprint.dk. Husk derfor altid at gennemtjekke din ordre, når du får en ordrebekræftelse af os – for vi laver din ordre ud fra ordrebekræftelsen.

Vær dog opmærksom på, at farve på computerskærmen ikke altid helt stemmer overens med det fysiske produkt. Her kan du med fordel følge vores upload guide, hvor vi også kort guider dig til at vælge det rigtige farve-rum for at undgå større farveforskel fra skærm til virkelighed. Se den her.