Hvordan monterer jeg min folie korrekt?

Her guider vi dig til at montere folien rigtig, så du undgår, at den falder af og bliver siddende.

Tjek altid, at hele din ordre er i pakken, når du pakker den ud. Når du modtager din nye wallsticker eller sjove postkasse sticker, så skal du gerne flade den helt ud og lade den ligge sådan i et døgn før opsætningen. Før du går i gang med at sætte folien op, er det vigtigt, at du rengør den overflade, du gerne vil opsætte din nye og sjove sticker. Det kan du nemt og enkelt gøre med sæbevand og herefter tørre det af med rent vand. Hvis det er en væg, anbefaler vi, at du lader væggen tørre i mindst to døgn før monteringen. Test væggen med den vedlagte prøve, så du kan se, at wallstickeren vil blive siddende på. Nu er du klar til at opsætte din nye sticker.

Hvis væggen er nymalet, anbefaler vi, at du venter 1 til 2 uger før du benytter den, så du kan være sikker på, at den er helt tør. Ellers risikerer du, at stickeren falder af.

Følg trinene herunder til opsætningen af din nye wallsticker eller postkasse sticker:

  1. Først starter du med at ligge wallstickeren ned på det gennemsigtige papir og tage en skraber, lineal eller dit dankort og gnider hen over wallstickerens bagside (den hvide del), så motivet bliver klæbet fast på overføringsfoliet (overføringsfoliet er det gennemsigtige papir, der følger med i pakken). Du skal derefter forsigtigt fjerne det hvide papir helt fra wallstickeren. Vær opmærksom på, at det gennemsigtige papir (altså overføringsfoliet) ikke følger med, men at det hvide papir bliver fjernet fra wallstickeren.
  2. Du kan med fordel markere på væggen, hvor du vil have den siddende, med et vaterpas, så den kommer til at sidde pænt og lige, når du er færdig. Nu skal du sætte wallstickeren på væggen med overføringsfolien. Hvis det er en af de store stickers, kan vi klart anbefale, at man er to til at sætte den op.
  3. Herefter skal du igen bruge en skraber, lineal eller lignende til at skrabe hen over overføringsfolien for at få den til at sætte sig fast. Det er bedre at skrabe lidt for meget end lidt for lidt, så her skraber du godt over hele fladen og ud i alle kanter. Når du føler, du er færdig med det, så starter du i et hjørne med langsomt at trække lidt af overføringsfolien af samtidig med at gnide på motivet. Hvis der undervejs opstår bobler under folien, gnider du mens du stadig trækker overføringsfolien af.
  4. Nu bør du have en flot sticker siddende, som den skal, nemt, hurtigt og enkelt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.